Hässleholms kommun

Stöttecenter - trygghet dygnet runt

När du mår psykiskt dåligt och behöver någon att prata med, så kan du ta kontakt med Stöttecenter. Här finns det alltid någon att prata med.

Alltid öppet för dig

Stöttecenter har öppet dygnet runt, alla veckans dagar. Du som bor i Hässleholms kommun och är över 18 år kan komma hit när du mår dåligt och behöver prata med någon. Genom att få samtalsstöd på plats kan du lindra din oro och ångest.

Kontakta Stöttecenter

Stöttecenter finns på Första Avenyn 9 i Hässleholm, med ingång från gården. Ring på ringklockan, eller till vår telefon när du kommer på besök. klockan 21-06 är grinden till innergården låst.

 

Telefonnummer till personalen, dygnet runt: 0451-26 70 12.

Vi hjälper dig vidare

Om du som besöker oss skulle vara i behov av till exempel kontakt med myndigheter eller med sjukvården, så hjälper vi på Stöttecenter dig med detta. Stödet anpassas efter dina behov.

Samtalsrum och dagrum

Hos Stöttecenter finns det både samtalsrum och dagrum. Du kan också vila i en elektrisk gungstol, som är ett hjälpmedel för avslappning. Givetvis är du också välkommen att bara komma inom och ta en kopp kaffe till självkostnadspris. Här finns även tillgång till "sviktplatser". Det betyder att det finns möjlighet för dig att övernatta hos oss i en till två nätter, om du och personalen tycker att du har ett behov av detta.

Det här är Stöttecenter

  • En plats där alla behandlas med respekt och värdighet.
  • En plats där du kan känna dig trygg och vara dig själv, oavsett bakgrund, etnicitet, kön, religion, könsöverskridande identitet, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
  • En plats med nolltolerans mot alkohol och droger samt mot hot och våld.

Varmt välkommen till oss.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: