Hässleholms kommun

Utbildning och barnomsorg

Nya barnomsorgsavgifter och kommunala föreskrifter

Taxan för barnomsorgsavgifter justeras från 1 juni 2024 utifrån de Kommunala föreskrifterna. Var särskilt uppmärksam kring förtydligandet vad som gäller om ditt barn ska utnyttja avgiftsfri allmän förskola.

Tänk på att meddela eventuella inkomständringar så avgifter för ditt barn blir rätt.

Ta gärna del av våra uppdaterade Kommunala föreskrifter för förskola och fritidshem. Föreskrifterna finns presenterade i två olika dokument; ett för fritidshem och pedagogisk omsorg och ett för förskola och pedagogisk omsorg. För att komma till dem klicka på länken nedan.

Regler och styrande dokument | Hässleholms kommun Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: